U de focus, wij de zorgen!


Bij twee op de drie bedrijven wordt, bij een controle, één of meer tekortkomingen geconstateerd. Dit kan leiden tot hoge boetes, maar ook tot grote (reputatie)schade.


In Nederland hebben ondernemers te maken met meer dan 65.000 maatregelen die voortkomen uit wettelijke verplichtingen. Door het spreiden van het beheer over verschillende afdelingen ontbreekt vaak het overzicht. Hoe meer regels en afdelingen, hoe groter de kans op fouten wordt. In de dagelijkse hectiek worden taken regelmatig vooruitgeschoven en kunnen zo soms vergeten worden, met alle gevolgen van dien.


Meestal ervaren ondernemers en medewerkers het opvolgen van de wet- en regelgeving als gedoe, wat niet helpt bij het bepalen van de prioriteiten. Het kan tenslotte ook morgen. 
Wij regelen het "gedoe" zodat uw focus op de kerntaken gericht kan blijven.

Wat veel bedrijven ervaren in de praktijk

Wat doen wij?

Wij nemen de opvolging van de wet- en regelgeving uit handen. 

Alle keuringen en inspecties worden door ons gemonitord en tijdig uitgevoerd.

Wij werken samen met gerenommeerde inspectiebedrijven.

Vooraf krijgt u van ons een overzicht met de marktconforme tarieven.

Geconstateerde gebreken worden door ons onderzocht en hersteld.

U krijgt van ons vooraf een advies en offerte voor herstel.

Voordelen van uitbesteden

Optimaal gebruik van kennis, uitrusting en ervaring van VolDaan

Een overzichtelijk primair proces in de onderneming

Eigen mensen kunnen focussen op hun kernactiviteiten

Continuïteit onafhankelijk van eigen bezetting

Kosten vooraf inzichtelijk

Verbetering van de flexibiliteit

Kostenbesparing

VolDaan Pakketten

Om alle keuringen en inspecties goed bij te kunnen houden, hebben wij pakketten samengesteld voor de meest voorkomende branches. Voor het samenstellen van onze pakketten hebben wij meer dan 130 wettelijke keuringen en inspecties in ons programma. Staat uw pakket er niet tussen? Wij kunnen óók een pakket op maat voor u samenstellen. 


Wij helpen u graag verder!


Nooit meer zoeken

Alle keurings- en inspectierapporten vindt u eenvoudig terug in het overzichtelijke dashboard. Met één klik opent u het meest recente document. 


Op verzoek kunnen we ook de omgevingsdienst toegang geven tot de relevante documenten. Op deze manier kan een controle grotendeels op afstand worden gedaan én hoeft u hier minder tijd aan te besteden.


Kostenbesparing

Met onze specialisatie en op efficiëncy gerichte software kunnen wij een stevige kostenbesparing voor u realiseren.


Software en data-opslag

Mijn VolDaan pakket is een oplossing in de cloud, gebouwd op een gerenommeerd platform wat al meer dan 15 jaar bestaat. Zo heeft u te allen tijde toegang tot uw belangrijke documenten.


Alle data is vanzelfsprekend goed beveiligd en wordt versleuteld verstuurd. De data wordt in Nederlandse datacenters opgeslagen en deze voldoen uiteraard aan de hoogste eisen. Bovendien blijft u eigenaar van alle documenten die wij opslaan.