Bij ons is uw bedrijf in goede handen

In 2016 is VolDaan Groep B.V. opgericht. Het doel wás en is bedrijven te ondersteunen bij het beheer van maatregelen die voortkomen uit de wet- en regelgeving. 


Wij leveren de benodigde kennis én “handjes” zodat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken. Met onze expertise, specialisatie en ervaring garanderen wij dat u aantoonbaar aan wet- en regelgeving voldoet.


Door het bijhouden en nauwkeurig monitoren van alle wettelijke verplichtingen worden te late keuringen en inspecties onmiddellijk gesignaleerd. Met Mijn VolDaan Pakket wordt er eenvoudig en snel een overzicht gerealiseerd en heeft u te allen tijde in- en overzicht.

Onze partners

Informis wordt onder meer door duizenden tankstations ingezet om hun workflow te optimaliseren.


Mijn VolDaan Pakket is gebaseerd op Informis, hét Workflow Management Systeem.


Informis is een innovatief softwaresysteem waarmee arbeid- en kennisintensieve processen veel eenvoudiger en sneller kunnen worden uitgevoerd. Dit Informis Workflow Management Systeem wordt door vele bedrijven en instellingen op duizenden locaties succesvol ingezet om hun productiviteit en rendement sterk te verhogen.


Het kent vele toepassingen, zoals periodieke keuringen in inspecties, complicatie inventarisaties, monsterkamer, audits, incidenten- en ongelukkenregisters, digitale logboeken en assetmanagement. Ook zorg- en onderwijsinstellingen, met hun grote hoeveelheid informatie en data, profiteren van het gebruiksvriendelijke stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen. 


Voor meer informatie: https://www.victis.nl/
Digitaal Bouwdossier, dé projectsoftware voor iedereen in de bouw. Documentbeheer, kwaliteitsborging en opleverdossier in één gebruiksvriendelijke tool.


✓ Alle documenten in één tool beschikbaar.

✓ Inspecties en opleveringen eenvoudig aan te sturen.

✓ Op de bouwplaats met mobiel en tablet toegankelijk.

✓ Medewerkers en onderaannemers hebben eenvoudig toegang tot alle relevante
    informatie.

✓ Overal en altijd bereikbaar door cloud oplossing.

✓ Wettelijk opleverdossier met één druk op de knop.


Voor meer informatie: https://digitaalbouwdossier.nl/

Voorkom faalkosten en vertraging met Digitaal Bouwdossier.