Totale ontzorging

Na vele jaren te hebben gewerkt voor grote oliemaatschappijen in binnen- en buitenland heeft Berend van de Graaf in 2016 de VolDaan Groep opgericht. Het doel wàs en is bedrijven te ondersteunen bij de opvolging van maatregelen die voortkomen uit wet- en regelgeving.

Wij leveren hiervoor de benodigde kennis en “handjes”, zodat onze klanten door ons totaal ontzorgd worden. De vraag of er VolDaan is aan de eisen wordt door ons aantoonbaar geborgd in specialistische software.


Tijdens gesprekken met klanten hebben we gemerkt dat veel bedrijven ook behoefte aan advies hebben om hun organisatie en hun processen (nog) beter op elkaar af te stemmen en zo in een steeds veranderend speelveld toch “Compliant” te blijven. Vaak draait het hier ook om de kernvraag: “Hoe borg ik dat aan alle eisen is VolDaan?”

Een volgende logische stap is dan ook het ondersteunen met slimme software oplossingen. Wij leveren met geselecteerde partners of door eigen ontwikkeling gebruiksvriendelijke producten, waarbij de meerwaarde steeds bestaat uit borging van verplichtingen, processen of afspraken.

Bij genoemde bedrijven hebben wij met onze Support, Advies en Solutions een meerwaarde kunnen laten zien.