VolDaan Support

Beheer van wet- en regelgeving


Voldoet jouw organisatie aantoonbaar aan wet- en regelgeving?

Als ondernemer wil je ondernemen en je niet bezig houden met allerlei regeltjes die je moet opvolgen, maar deze regeltjes zijn alleen wel vaak ontstaan om bepaalde risico’s af te dekken. Hierbij moet je denken aan bedrijfscontinuïteit, boetes, schade en aansprakelijkheid, maar natuurlijk ook het welzijn van jouw medewerkers en omgeving. Zoals een accountant zich bezig houdt met fiscale regelgeving, doen wij bij VolDaan dit voor milieu, brandveiligheid, privacywetgeving en vele andere maatregelen die voortkomen uit wet- en regelgeving.Dienstenpakket

Afhankelijk van jouw behoefte kan je kiezen uit drie pakketten, die jou in toenemende mate ontzorgen en jouw organisatie de taken uit handen neemt.


Compliance software

Wij maken gebruik van specialistische compliance software die het mogelijk maakt om alle informatie te delen binnen en buiten jouw organisatie, denk hierbij aan bijvoorbeeld externe leveranciers van diensten en toezichthouders. Jij bepaalt wie toegang krijgt en tot welke informatie. In jouw eigen veilige cloud omgeving heb je volledig inzicht in de registratie en beheer van alle maatregelen en bijbehorende documenten, die wij voor jou verzorgen. De software die wij gebruiken is afkomstig van een Nederlandse leverancier en alle gegevens (data) worden binnen Europa bewaard.


Kostenbesparing

Met onze expertise, specialisatie en ervaring garanderen wij dat je aantoonbaar aan wet- en regelgeving voldoet en daar bovenop structurele besparingen realiseert. Het uitbesteden kost je dus niets.


Geen zorgen meer over wet- en regelgeving